----- Actueel ---------------
Ons Oranje
Jazeker, jullie lezen het goed, want wij van TC Souburg hebben een jeugdteam dat de afgelopen weken heeft deelgenomen aan de Competitie Oranje, dus is het ‘Ons Oranjeteam’ (red.).

Het team bestaat uit Remco, Dave, Lucas, Lukas, Deano en Jayden.

Op 6 september had het jeugdteam hun eerste wedstrijddag in Veere. Die dag verliep heel succesvol, ze werden die dag eerste en gingen meteen met elkaar op de foto.

De week erna (13 september) speelden deze toppers hun wedstrijdjes in Oostkapelle. Dat ging opnieuw heel goed, want het werd de 2e plaats die dag.

Op 20 september speelden ze in Kamperland, waar ze weer zorgden voor een goed, wat zeg ik, een fantastisch resultaat; ze werden wederom 1e.

Op 27 september speelden ze in Middelburg; het was een onstuimige dag en de start was iets later dan gepland, maar daar had ons Oranjeteam niet echt last van, want het ging weer heel leuk die dag. Alle kanjers deden goed hun best en daardoor behaalden ze opnieuw een tweede plaats, met 82 punten.

De laatste competitiedag was op 4 oktober in Souburg, we waren die dag de ‘host- vereniging’. Onze gastheren speelden weer goed en het ging er steeds bovendien heel sportief aan toe. Onze
jongens zetten weer een goede prestatie neer, een met het team van MLTC Middelburg gedeeld eerste plaats met elk maar liefst 85 punten als resultaat.

Lucienne en Ronald zijn uiteraard heel trots op jullie en hopen dat jullie in goede gezondheid nog lang van de tennissport mogen genieten.
En… ze hebben allemaal dan ook het Oranje Tenniskids diploma dik verdiend.


Lucienne en Ronald


 
Sponsors
 
klik hier voor meer informatie
 
SponsorKliks
 
“SponsorKliks,
 
Kantine
 
Informatie
 
Inschrijven kantinedienst